Προφίλ

FRB Custom logo

Η FRB Custom εξειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων σκελετών ποδηλάτου. Το σχέδιο του κάθε σκελετού είναι μοναδικό και καθώς πρόκειται για χειροποίητο προϊόν (custom), απευθύνεται σε κοινό με ιδιαίτερες προτιμήσεις στο σχεδιασμό ποιοτικών ξύλινων ποδηλάτων.

Ασχολούμαστε με την κατασκευή ποδηλάτων τύπου fixie συναρμολογώντας τα περιφερειακά επιλεγμένων εταιρειών. Η συγκεκριμένη διαδικασία κατασκευής τα κάνει ιδιαίτερα και ελκυστικά, αναδεικνύοντας παράλληλα το σκελετό και φυσικά την ομορφιά του ξύλου!

Τελικό και εξίσου σημαντικό στάδιο στη διαδικασία κατασκευής αποτελεί η σωστή επιλογή περιφερειακών, την οποία αναλαμβάνουμε αποκλειστικά. Βασισμένοι σε πολύ συγκεκριμένα κριτήρια επιλέγουμε τους τροχούς, τη σέλα, ακόμα και την αλυσίδα του κάθε ποδηλάτου.

FRB Custom awards
!

Διακρίσεις

Διακρίσεις

!
FRB Custom awards

Το ξύλο είναι ένα καταπληκτικό υλικό. Είναι όμορφο, με μεγάλη απορρόφηση κραδασμών, ελαστικότητα και αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά το καθιστούν ιδανικό για ειδικές κατασκευές.

Είναι ένα υπέροχο υλικό για κατασκευή ποδηλάτων χαρίζοντας ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ πααράλληλα συνδυάζει ιδανικά το design και τη μηχανική.